Zoeken
Kies uw taal

de Bruin

In huisartsenpraktijk de Bruin hebben wij een zorgzaam en enthousiast team met een missie: huisartsenzorg in regio Middelburg op persoonlijke en simpele wijze waarborgen.

Om te beginnen doen we dit met elkaar; als team staan wij klaar voor onze patiënten. Samen zijn we volop in ontwikkeling om onze zorg- en dienstverlening nog beter te maken. Aansluitend bij de persoonlijke en simpele werkwijze die wij willen waarborgen.

Om de kwaliteit van onze zorg hoog te houden, met ons team de zorg te kunnen leveren waarvoor wij staan én de nodige ontwikkelingen uit te voeren staan wij ook voor begrenzing. Begrenzing om te zorgen voor zorg op de juiste plek, maar ook om het werkplezier en onze samenwerking te blijven waarborgen. Hiermee borgen wij de huisartsenzorg waar wij voor staan in een tijd met veel uitdagingen die de huisartsenzorg kent.

 

Leerbedrijf

In onze praktijk leiden wij studenten op die een mbo-opleiding als doktersassistente volgen. Wij zijn als praktijk overtuigd van het nut en de noodzaak om nieuwe mensen op te leiden alsook van het feit dat dit binnen onze praktijk bijdraagt tot vernieuwing en kwaliteitsverhoging. U kunt dus op verschillende manieren binnen onze praktijk te maken krijgen met iemand in opleiding. Wij beseffen dat het van patiënten soms extra geduld vraagt en waarderen het ten zeerste dat patiënten hier hun medewerking aan verlenen.

Wij zijn een erkend leerbedrijf via Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Contact

Dr. B.J. de Bruin 0118-820973
Receptenlijn 0118-820977
Mailadres: praktijkdebruin@stadshart-middelburg.nl

Voor korte vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch consult of u maakt digitaal via MijnGezondheid.net of telefonisch een afspraak bij uw eigen huisarts. Bel voor het maken van een afspraak tussen 8:00 en 10:30 naar uw huisartsenpraktijk.

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.