Zoeken
Kies uw taal

Uw zorgportaal

Regel uw zorgzaken via MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net (MGN) is het zorgportaal van huisartsenpraktijk de Bruin en Huisartsenpraktijk van der Meer. Hier heeft u via een beveiligde verbinding inzage in uw medisch dossier.

 

Uw medisch dossier online

Bent u ingeschreven als patiënt bij huisartsenpraktijk de Bruin of Huisartsenpraktijk van der Meer en 16 jaar of ouder? Dan kunt u via MijnGezondheid.net uw medisch dossier inzien en online zorgzaken regelen. Meld u zich hieronder eenvoudig aan.

Aanmelden bij MijnGezondheid.net

Meld u aan voor MijnGezondheid.net (MGN) door op het aanmeldingsformulier van uw praktijk te klikken:

MGN aanmeldformulier Huisartsenpraktijk de Bruin

MGN aanmeldformulier Huisartsenpraktijk van der Meer

 

 

Veilig gebruik van MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op het internet. Om in te loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid. De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

 

De MedGemak app

Met de MedGemak app heeft u via uw smartphone of tablet 24/7 inzicht in uw medische gegevens en kunt u eenvoudig uw zorgzaken regelen. Koppel de MedGemak app eenmalig aan uw MijnGezondheid.net account om gebruik te maken van de app. Bekijk hier de instructievideo.

MedGemak koppelen aan MGN

 

Hulp nodig?

Heeft u vragen over MijnGezondheid.net of de app MedGemak? Klik op de knop hieronder voor antwoorden op de meest gestelde vragen en instructievideo’s van MijnGezondheid.net en MedGemak.

Ondersteuning

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.